17 och 18 mars i södra Bali

Dreamland beach, namnet på denna strand kan tala för sig själv. Så otroligt fint det är här, man brukar ju säga att man ska spara det bästa till sist men jag önskar att vi hade hittat detta ställe tidigare ♡ detta har helt klart blivit både mitt och Jespers favoritställe på hela resan. Stranden är jättefin och vattnet är helt kristallklart och det är sandbotten överallt. Jag vet inte hur många grader det är i vattnet här men jag kan ju säga att man inte ens märker när man får vatten på sig. Det är så varmt och skönt. Både jag och Jesper har varit som små fiskar i vattnet här, finns det något bättre än att bada och leka i vågorna? 
 
Det var extremt stora vågor här, de hade satt upp varningsflaggor om att man ej skulle bada men alla gjorde det ändå. Vågorna suger med en ut och jag säger som mamma, farligt men vackert! 
 
Första dagen vi var här (var här i två dagar) då skulle Jesper ta kort på mig på stranden, när jag stog där kom en jättestor våg och slukade med mina fötter så jag ramlade och snurra runt som en liten vante i vattnet. Det roliga är att Jesper fick allt detta på film, så himla roligt!!
Det var tur att det fanns duschar som man kunde gå in i, för efter att man snurrat runt där i sanden kändes de som man hade en halv sandlåda innanför bikinin och hela hårbotten var helt sandig.
 
Vågorna var som sagt riktigt stora och det gick nästan inte att vara på grunt vatten eller rättare sagt de gick inte. Man var tvungen att ge sig ut lite längre så man kunde följa med vågorna. 
 
Bilderna gör sig inte rättvisa så ni kan ju bara tänka er hur vackert det var här!!! ♡ vi har lovat oss själva att komma tillbaka hit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fick en kompis på stranden som gillade att sitta vid vårt parasoll... frågan om vi ville ha massage passade hon på att ställe ett antal gånger också! 
 
 
Vi var även på ett annat ställe och kikade, Blue Point beach. Det var jättefint här också, men vi kände inte för att ligga och sola och bada här så åkte härifrån igen. Men kul att ha varit där :)
 
 
 
Havet ligger alltid så långt ner så till varje strand vi har varit på har man fått gå ner för hur många trappsteg som helst. Utsikten blir ju oslagbar! 
 
 
Här är en bild från våran balkong!
 
 
RSS 2.0