Lugn dag vid Blå Lagunen

Idag åt vi frukost väldigt sent, vi köpte frukost på ett litet gatukök, köpte en jättegod baguette med sallad, tomat, kyckling, bacon och ost för 20 kr, en av de godaste baguetterna jag har ätit. Efter det gick vi hem och sov lite till. Lite trötta efter gårdagen hehe. Sen tog vi oss till ett ställe som heter Blå Lagunen. Där kunde man hoppa från träd, svinga sig i lianer ner i de klarblåa vattnet eller bara sitta på en gunga och njuta av utsikten. 
Här svingar jag mig ner i vattnet

Jag hoppade från ett träd ner i vattnet, det var hur högt som helst!!

Innan vi åkte hem köpte vi mat, köpte ris med grönskaer och kyckling. Det är en rätt som vi äter väldigt mycket här. När jag ätit en liten stund ser jag att det ligger en stekt skalbagge i maten!?!?! Fy, tänk om jag hade fått den i munnen... Gick och sa till personalen och de skratta bara och skicka runt tallriken så att alla fick se (jag tyckte inte det var lika kul). Detta var inte första gången jag fått konstiga saker i maten.
 
Sen badade vi lite till, då kom några norskar. Direkt när jag såg två av de tjejerna så kände jag igen dem och efter att vi pratat lite så har vi jobbat tillsammans flera gånger på Telenor Arena i Oslo. Hur sjukt är inte det?! Världen är ibland väldigt liten. 
 
Innan vi åkte tillbaka till stan så låg vi på gräsmattan och solade lite, underbart!!
 
Ikväll har vi gått omkring lite, ätit gott och packat inför imorgon. Vi ska ta oss vidare ner till vårt sista stopp i Laos, 4 thousand Islands.

Underbar dag! 
RSS 2.0